Prázdniny, prázdniny odcházejí… (fotogalerie).

11.09.2017 18:47

Stejná situace jako v loňském roce. Těšení, přípravy, ale zároveň nervozita. Bude nám počasí přát? Tak tak. Vyšlo to. V pátek 8. září pořádal spolek SLUNCE VŠEM již tradiční „Loučení s prázdninami“. Počasí bylo přívětivé, takže pozvaní hosté mohli sedět venku, návštěvnost byla nad očekávání (dorazilo na čtyřicet členů a přátel spolku).

 A atmosféra na akci? No, žádná popisná novela by asi nebyla tak vypovídající, jako fotografie. Pokusím se alespoň zkráceně. Hosté měli grilované špekáčky, které nám daroval turnovský zastupitel a řezník Tomáš Hudec. K tomu se podával chleba (společně s horou koláčů). To zase spolek dostal darem od Jiřího Mikuly a jeho firmy. I zdraví k nám dorazilo. V podobě sponzorského daru od pana Batličky (ovoce, zelenina). Děkujeme, je pro nás víc než skvělé vědět, že nás lidé podporují.

A ta atmosféra? Já to nechám na těch fotografiích. Na webovkách spolku, v sekci fotogalerie si to můžete dodatečně užít s námi. A abych nezapomněla. Občerstvení nebylo jen z rukou sponzorů. Naši klienti jsou velmi šikovní, takže také přiložili ruce k dílu…

Bohuslava Charousková

Zpět